HTML

Miért?

Az ember mindig, mindent kipróbál. Ha nem akarja akkor is.

Iratkozz fel, telepíts!

Ezeket mondtátok az előbb.

Címkék

It megoldások ajánló

Nincs megjeleníthető elem

Benzinló

Nincs megjeleníthető elem

Nemzeti vágta 2009 képes beszámoló

2009.06.01. 18:23 Richárd

Jó ötlet, kétséges sikerű rendezés, furcsaságok a verseny körül: ilyen a Nemzeti vágta 2009-ben.

Divat ma Gesztit szidni, elvitatni az ötleteit, pedig kár, a Nemzeti vágta nagyon jó ötlet, és szükséges is, hogy legyenek ilyen jellegű rendezvények itthon is.

Akárki akármit mond: jól néz ki a hősök tere körül versenyző lovak sora, a sok huszár a belvárosban, a tömeg a szobrok körül.

Tényleg jól néz ki, bár tévében még jobban, mint élőben. A távolság jót tesz a rendezés érthetetlen részleteinek. Például az eszetlen beengedésnek (nem tudom, miért nem volt jó a tavalyi hidas megoldás), a pályán keresztül dagonyán átkelő néző seregnek, a települések bemutatósátrában árult tömegnövelő szereknek.

Persze az egész rendezvény kommunikációja furcsa: tömegről beszélnek, de a hősök tere üres annak ellenére, hogy a hangos bemondó folyamatosan unszolja a közönséget, hogy menjen be a belső körbe (a sáron keresztül), mert a Hősök tere 80 centivel magasabban van, mint az úttest ?!?. Biztosan középen van egy pont, de egyébként...

De persze nem erről kell szólnia a dolognak, mindenesetre érdemes lenne az ilyen apróságokra is odafigyelni jövőre, ha lesz verseny.
Mert remélem lesz.

Következzen egy kis képes összefoglaló a győztes Stohl Bucival, a koncentráló Fábry Sándorral és a most sem nyertes, ámde sáros Hajas Lászlóval.
 

Szólj hozzá!

Alternatív címlapra!Iratkozz fel a Feedre!

Címkék: fábry hősök nemzeti vágta stohl tere hajas

A bejegyzés trackback címe:

https://probadolog.blog.hu/api/trackback/id/tr761157332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása