Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Miért?

Az ember mindig, mindent kipróbál. Ha nem akarja akkor is.

Iratkozz fel, telepíts!

Ezeket mondtátok az előbb.

Címkék

It megoldások ajánló

Nincs megjeleníthető elem

Benzinló

Nincs megjeleníthető elem

Napipóz: az olasz bankár

2008.04.26. 08:47 Richárd

Aki azt mondja, hogy tévézni káros, az téved, hiszen még csak spektrumot sem kell nézni ahhoz, hogy az ember csupa hasznos információt tudjon meg.
Ha nem tévéznénk, honnan tudnánk olyan hasznos dolgokat például, mint a az, hogy Vágót bagollyal fotózták, vagy, hogy Karsai Zita szerepel a Valami amerika 2-ben, (egyáltalán azt, hogy lesz Valami amerika 2), vagy ennél sokkal izgalmasabb dolgokat, például hogy mi az az olasz bankár.
No nem árulok zsákbamacskát, ez egy szexpozitúrának a neve (is), és a tegnap esti Édes dárga titkainkban merült fel (Dirty Sexy Money).
Mivel azonban ez nem egy softpornó sorozat, csak utaltak rá, így ugyan ismeretterejesztő módon megtudtuk, hogy egy Paolo nevü bankár nagyapjáról nevezték el a pozíciót, de hogy mi is ez, hogy néz ki, hogy kell csinálni, az nem derült ki.

Felcsaptam hát a végtelen tudás tárházát az internetet, és kinyomoztam, mit is jelent ez, hogy ne csak csinájátok, hanem okosan tudjátok is, melyik az az olasz bankár pozíció.
Íme a kép, ami magáért beszél, és hozzá egy kis leírás:
















Italian banker sexual position
The man is laying down, facing up. The woman is above him, also facing up. Sorta like a crab walk, just above him. She would use her hands to remain above.Possibly referred to as Italian chandelier, could be same .
Ezt a pozíciót emlegetik még Italian hanger, Italian chandelier és Reverse cowgirl néven is. Ha valakit jobban érdekel, akár ezeken a neveken keress, akinek pedig kevés a bábu, és rendes fényképet szeretne látni, itt találja (18!).
További infók itt.

Az is kiderült, hogy ez a pozció, 912 kalóriát éget el, míg a hagyományos misszionárius csak 12-t szóval, aerobik helyett hajrá olasz bankár!
Napi felvilágosító óránk véget ért, legközelebb, ha majd erre figurára kerül a sor, már nem csak élvezhetitek, de intellektuálisan is felkészültek lesztek hozzá! :-)

Frissítés:
Közben felkerült az epizód leírása a hogyvolt blogra.

Szólj hozzá!

Alternatív címlapra!Iratkozz fel a Feedre!

Címkék: tv sorozat sex

A bejegyzés trackback címe:

https://probadolog.blog.hu/api/trackback/id/tr45442679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása