HTML

Miért?

Az ember mindig, mindent kipróbál. Ha nem akarja akkor is.

Iratkozz fel, telepíts!

Ezeket mondtátok az előbb.

Címkék

It megoldások ajánló

Nincs megjeleníthető elem

Benzinló

Nincs megjeleníthető elem

iPhone a legelterjedtebb fényképező

2008.12.16. 21:39 Richárd

... legalább is az lesz hamarosan a Flickr adatai szerint. Pedig tulajdonképpen maga fényképező az egyik leggyengébb funkciója a készüléknek.

De komolyan! 2 Mpixeles fényképező, autófókusz nélkül egy 100.000 Ft-os telefonban 2008-ban?
Nevetséges.
Erre mit látunk a flickr adatai között:



A mobiltelefonok között mindent visz a flickr-re feltöltött fényképek között (illetve af felhasználói arányban), de annyira, hogy ha összeadjuk a következő 3-at, ami mind Nokia, akkor is többen használnak iPhone-t.

Ami még durvább, ha megnézzük az összes fényképező grafikonját:



Itt látható, hogy az iPhone-t használó tagok száma majdnem lenyomta a Canon EOS D40-et, és lassan a Nikon D80-at is utoléri.

Mi lenne, ha még tisztességes is lenne a fényképező ebben a telefonban?
Arról nem is beszélve, ha tisztességes lenne a videofelvétel funkció, ami most ugye nem érhető el csak annak aki feltörte...
 

via tuaw

3 komment

Alternatív címlapra!Iratkozz fel a Feedre!

Címkék: telefon flickr iphone fényképező

A bejegyzés trackback címe:

https://probadolog.blog.hu/api/trackback/id/tr45827005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2008.12.17. 13:18:42

az csak egy dolog, hogy mennyien használják de meg lehet nézni a minőséget. kb az én 5 éves nokia 6600-m szintjén vannak a képek.
mondjuk az is érdekes, hogy az ilyesmiket használók nagyon is meg vannak elégedve a kapott minőséggel. hát egészségükre :)

Richárd · http://probadolog.blog.hu 2008.12.17. 13:36:34

imi: igen a képminőség mindig egy érdekes kérdés, bár engem ez a dolog inkább azért döbbent meg, mert a felhasználói aktivitás más.
Valószínűleg az iphone után következő nokiákból meg sony ericsonból sokkal többet adtak el még külön-külön is, mint iphone-ból...

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2008.12.19. 02:17:40

arról van itt szó, hogy az apple fanoknak általában arra van igényük amit az apple belerak egy cuccba. vagy arra lesz. ha addig az nem kellett senkinek de most már egy új készülékben benne van akkor hirtelen mindenkinek arra lesz igénye. ilyen ez a szar minőségű fényképezőgép is az iphoneban. mindenki azt mondja rá akinek van hogy ó jó ez :) még akkor is ha előtte sokkal jobb volt. tehát használják mint az állat.
süti beállítások módosítása