HTML

Miért?

Az ember mindig, mindent kipróbál. Ha nem akarja akkor is.

Iratkozz fel, telepíts!

Ezeket mondtátok az előbb.

Címkék

It megoldások ajánló

Nincs megjeleníthető elem

Benzinló

Nincs megjeleníthető elem

Budapest dugó inside

2008.11.17. 19:40 Richárd

Az emberek órákig képesek filozofálni azon, hogy jaj, mi lesz, ha a gépek átveszik az irányítást, meg ki bízna meg számítógépekben, meg mindenféle gépekben annyira, hogy rábízza az életét?

Nos jelentem, ez már rég bekövetkezett: ha nincsenek gépek meghalunk.

És most nem olyan komoly dolgokra gondolok, hogy ha az ember nem kapja meg az aktuáli étesítőt telefonon, akkor lecsúszik a találkozóról, hanem olyan dolgokra, amik egy egész várost tudnak megakasztani.

 

A mellékelt képet ma délelőtt fotóztam 11 körül Budapesten, a Könyves Kálmán körút és a Kőbányai út találkozásánál, mégpedig a dugó közepén.

 

 

Aki nem ismerné, itt kb. 6 sáv találkozik mindkét irányból, no meg egy villamos sin, szóval az útkereszteződés gyakorlatilag egy fél focipálya.

Na itt álltak egymásnak keresztbe kasul az autók, köszönhetően annak, hogy sárgán villogott a lámpa, a Kreszt betartani pedig senki nem tudta / akarta.

Ennek az egy apró hibának köszönhetően az összes irányból állt az út, amelyik erre felé vezetett.

 

Igazából, ha nem lett volna ilyen hideg, akkor simán ki is szállhattam volna a kocsiból egy jó fotót csinálni, ugyanis kb. 10 percet töltöttem el a kereszteződésben, miközben arra vártam, hogy az előttem levő furgon továbbmenjen, de az ő sorát megakasztotta a keresztben álló villamos, amit megállított egy kanyarodó autó, aki viszont nem tudott továbbmenni a másik oldal forgalmának köszönhetően, ahol viszont...

 

Szóval na: leálltak a gépek, és megállt a város. Mit nekünk Terminátor? 

2 komment

Alternatív címlapra!Iratkozz fel a Feedre!

Címkék: budapest közlekedés

A bejegyzés trackback címe:

https://probadolog.blog.hu/api/trackback/id/tr60774234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxt · http://fregoli.blog.hu/ 2008.11.18. 07:50:23

Azért tegyük hozzá a dologhoz, hogy a Kőbányai úton csúnya nagy karambol volt reggel, és a dugó majd az Örs-ig tartott, szóval nem csak a lámpa a ludas.

Richárd · http://probadolog.blog.hu 2008.11.18. 08:17:59

Amikor én ott voltam nyoma sem volt karambolnak.
Sőt, a rendőrök, akik éppen arra motoroztak, ők is meglepődve szóltak be a központba, hogy valamiért sárgán villognak a lámpák.
süti beállítások módosítása